KOKOUSPALVELUT

Bolt Arena tarjoaa loistavat puitteet järjestää erilaisia kokouksia. Kokoustilojen kapasiteetti vaihtelee 10-40 hengen välillä. Kaikissa kokoustiloissa saat nauttia inspiroivasta stadion-näköalasta.

Kokouksen voi aloittaa nauttimalla virkistävän ja terveellisen aamiaisen tai lounaan ravintola Bolliksessa. Kokoukseen voi yhdistää myös liikunnallista ohjelmaa esim. kuntotestin tai pelin muodossa.

Ravintola Bollis tarjoaa laadukkaat ravintolapalvelut Bolt Arenan kokouksiin. Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, niin olethan yhteydessä.

AITIOTARJOILUT

Tervetuloa herkulliselle pelimatkalle Bolt Arenan makujen maailmaan.

Aitioiden ravintolapalveluiden kulmakivi on tasokas keittiö. Keittiömestarimme on laatinut asiakkaitamme ajatellen menuvaihtoehtoja, joissa makuhermoja hemmottelevat kansainväliset ruokavaikutteet ja aito paikallisuus.

Erinomainen ruoka yhdistettynä hyvään palveluun ja vauhdikkaaseen tapahtumaan luo hyvän lähtökohdan onnistuneelle tilaisuudelle.

Kauttamme on mahdollista vuokrata aitio kokouksiin, ottelutapahtumiin tai iltatilaisuuksiin. Kysy lisää: 044-3699895

YKSITYISTILAISUUDET

Bollis Bar & Bistrossa on mahdollista järjestää myös yksityistilaisuuksia. Uudistunut Bollis tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisiin kauden juhlatilaisuuksiin. Suunnittelemme ja järjestämme yritys- ja muut tapahtumat toiveidenne mukaisesti.

Ravintolamme kulmakivi on tasokas keittiö. Keittiömestarimme on laatinut asiakkaitamme ajatellen menuvaihtoehtoja, joissa makuhermoja hemmottelevat kansainväliset ruokavaikutteet ja aito paikallisuus.

Erinomainen ruoka yhdistettynä hyvään palveluun ja bistrohenkiseen miljööseen luo hyvän lähtökohdan onnistuneelle tilaisuudelle.

Tiedustelut:
044-3699895 (ma-pe 11-16)
ravintola@bollis.fi